Услуги

Нашите консултанти ще Ви окажат необходимото съдействие относно всяка една желана от Вас услуга.

Искате да кандидатствате за кредит за покупка на имот, кредит за ремонт, строителство или при рефинансиране, моля да се свържете с нас.

За Вас ще бъде направено индивидуално проучване на различните предложения и условия, които предлагат Банките на пазара съобразно с желания  размер кредит.

Ние знаем, че рефинансирането на жилищен кредит понякога струва доста средства и време.

Доверете се на опита ни и ние ще Ви консултираме дали, при какви условия и в коя банка да рефинансирате Вашия ипотечен кредит, учредявайки нова ипотека при по-добри условия и закривайки старата.

В случаите, в които имате няколко кредита, кредитни карти, лизингови вноски или сте закупили стоки на изплащане, можете да изберете лесен и удобен начин за обединяване на месечните задължения.

Това може да намали разходите ви, таксите за управление, общата месечна вноска и най-вече времето и усилията Ви.

Всяка компания рано или късно се изправя пред нуждата от налични средства или пари за инвестиция.

Непредвидени разходи, междуфирмена задлъжнялост, възможности за добра инвестиция, разширяване на дейност – всичко това може да бъде причина да потърсите финансиране чрез теглене на фирмен кредит.

Потребителският кредит може да бъде предоставен за текущи нужди (лични, семейни, домакински, за образование, почивка, лечение, ремонт, покупка на вещи).

Поради голямото разнообразие от различни условия при потребителските кредити, ние предлагаме безплатна консултация и сравнение на всички оферти на пазара.

Срещата с кредитен посредник и консултацията по всякакви кредитни въпроси може да Ви донесе само ползи.

Доверявайки се на кредитен посредник, Вие може да разчитате на обективно и детайлно сравнение на няколко оферти, съдействие през целия процес на кандидатстване, подготвяне на документи, преговаряне и индивидуално договаряне.

Ние можем да Ви съдействаме и консултираме при избора на кредит!

Заявете БЕЗПЛАТНА консултация, като се свържете се с нас на телефон +359 882 689 998 или попълните формата за контакти.