Потребителски
кредити

Правилно избраният потребителски кредит може да Ви спести разходи за лихви и такси. Ние сме безпристрастни, нашите консултации за безплатни. Ще получите изчерпателна информация за всички важни параметри на офертите на банките за потребителски кредит.

Информираме Ви,

Консултираме Ви

и заедно избираме най-доброто решение.

Потребителският кредит може да бъде предоставен за текущи нужди (лични, семейни, домакински, за образование, почивка, лечение, ремонт, покупка на вещи).

Поради голямото разнообразие от различни условия при потребителските кредити, ние предлагаме безплатна консултация и сравнение на всички оферти на пазара. Необезпечен или обезпечен кредит,  с превод на работна заплата, с поръчител или със залог на парични средства – ние ще изберем най-добрата опция за Вас.

Сравнение на лихвите, таксите и крайното оскъпяване (Годишният процент на разходите – ГПР), анализ на възможностите за най-добро ценово предложение – ние ще направим всичко това за Вас. Наред с това ще Ви помогнем в процеса на кандидатстване, като попълним с Вас искането за кредит.

Интересувате се от Потребителски кредит?

Свържете се с нас на телефон +359 882 689 998 или изпратете Вашето запитване онлайн, като натиснете бутона “Заяви Потребителски кредит”.

С Ваша помощ успях да изтегля кредит на много по-добри условия, отколкото бях официално публикуваните в сайта на банката. Без никакво загубено време и безрезултатни дълги разговори. Отново благодаря за отдадеността, с която работите!

placeholder
Димитър Куюмджиев, София