Среща
с консултант

Срещата с кредитен посредник и консултацията по всякакви кредитни въпроси може да Ви донесе само ползи. Доверявайки се на кредитен  посредник, Вие може да разчитате на обективно и детайлно сравнение на няколко оферти, съдействие през целия процес на кандидатстване, подготвяне на документи, преговаряне и индивидуално договаряне.

Ние анализираме и оценяваме възможностите за получаване на кредит, предоставяме Ви информация за възможния максимален размер на кредита, за лихвения процент, който бихме могли да договорим. При съществуващи кредити и множество задължения сравняваме условията и възможностите за рефинансиране или обединяване на задължения.

Предварителната подготовка чрез правилната консултация предотвратява негативните последици от вземането на кредит при неподходящи условия!

Консултирайте се! Безплатно е!

Ние, от М2 Кредит Консулт се стремим към прозрачност и сигурност при използването на всякакви финансови продукти от нашите клиенти. Партнираме успешно с други организации от бранша и всички банки предоставящи финансиране и отпускане на кредити.

Опитът ни, знанията ни, задълбочената ни дългогодишна работа, доволните клиенти – всичко това ни дава основание да смятаме, че ще бъдем Вашият доверен кредитен консултант.

Интересувате се от Потребителски кредит?

Свържете се с нас на телефон +359 882 689 998 или изпратете Вашата заявка за консултацияонлайн, като натиснете бутона “Заяви среща с консултант”.

С Ваша помощ успях да изтегля кредит на много по-добри условия, отколкото бях официално публикуваните в сайта на банката. Без никакво загубено време и безрезултатни дълги разговори. Отново благодаря за отдадеността, с която работите!

placeholder
Димитър Куюмджиев, София