Вашият личен кредитен консултант Кредитен посредник ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ Вашият личен кредитен консултант Кредитен посредник ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Безплатна консултация

  “М2 Кредит Консулт” ЕООД

  е регистриран кредитен посредник с рег. № BCI000045 в регистъра на Българска народна банка.

  Дружеството е специализирано в областта на кредитните консултации, покриващо спектъра от потребителски, инвестиционни и ипотечни кредити.

  Екипът на дружеството притежават богат опит в областта на банковото дело и кредитирането, като предлага професионално консултиране и помага на клиентите да направят правилен избор и най-добро финансово решение между продуктите на всички банки в България.

  Но кредитното посредничество не цели само осигуряването на най-подходящия кредит за Вашите нужди. Ние сме професионалисти в изготвянето на цялостен финансов план, който да Ви осигури финансова стабилност, а не задлъжнялост. Компанията ни е специализирана в посредничеството при теглене на нов кредит, при рефинансиране и поправяне на лоши условия по кредит, консултации и формулиране на правилна финансова стратегия, когато кредитът е необходимост и възможност.

  Наша цел е да създаваме дългосрочни партньорства с клиентите ни. Споделете ни целите и мечтите си, а ние ще Ви помогнем да ги превърнете в реалност.

  Какви са ползите от получаването на кредит с помощта на кредитен посредник?

  Услугите

  ни са напълно безплатни за Вас. Не само че не плащате за нашите услуги, но намалявате времето и усилията, които бихте отделили, ако се справите сами.

  Възможност

  да получите кредит при по-добри условия от стандартните на пазара. Предоговаряме и постигаме по-добри условия от обявените официално оферти.

  Получавате

  консултация от независим от банките професионалист съобразно Вашите желания и нужди. Ние не сме зависими от други компании и работим за Вашия интерес.

  Разясняване

  на различните условия, които предлагат различните банки и открояване на преимуществата и недостатъците им съобразно вашите конкретни финансови възможности

  Посочване

  на изискванията, на които следва да отговаряте, за да получите кредит от банка, за да договорите нови условия по съществуващ кредит или да обедините задължения.

  Не губите време

  в търсене на най-добрата оферта, ние го правим вместо Вас. Фокусирайте се върху Вашия бизнес и личен живот, спестете усилия и време.

  Актуални Новини

  Бъдеща възможност за Банките да събират без Съд просрочени кредити?

  Бъдеща възможност за Банките да събират без Съд просрочени кредити?

  Промяната се отнася за бизнес заемите и за ипотеките, които не са основно жилище. Процедурата ще се договаря с всеки...

  Прочети повече

  Безлихвени кредити за млади семейства?

  Политическите сили направиха предложение за безлихвени кредити за жилища за млади семейства чрез предвиждане на суми в бюджет 2020 г....

  Прочети повече
  Разтеж на кредитите в България

  Разтеж на кредитите в България

  Кредитите на домакинствата се увеличават с 13.6%. Депозитите на домакинства и нетърговските организации, обслужващи домакинства, са 53.887 млрд. лв. (46.6...

  Прочети повече

  Партньори

   
   
  unicredit
  raiffeisen
  obb
  priaeus
  ccb
  fibank
  Топуров, Димитров и

  ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ.

  Нашите опитни консултанти ще ви съдействат с всичко необходимо по време на целия процес при избора на кредит – от изготвянето на оферта до получаване на финансирането.

   Запитване за: