Ипотечни
кредити

Искате да кандидатствате за кредит за покупка на имот, кредит за ремонт, строителство или рефинансиране, моля – свържете се с нас.

За Вас ще бъде направено индивидуално проучване на различните предложения и условия, които предлагат Банките на пазара съобразно желания  размер кредит.

Ще Ви бъдат предложени най-добрите варианти за Вас спрямо Вашия кредитен профил.

Заедно ще предприемем действия по подготвяне на нужните документи за получаването на избрания от Вас кредит. Ще получите консултация относно сключването на сделката и всички нейни условия. И всичко това – напълно безплатно.

Изборът на правилния имотен кредит може да бъде сложен. Затова ние, като регистриран кредитен консултант ще Ви помогнем да се справите ефективно с това.

В днешно време голяма част от сделките с имоти се осъществяват чрез теглене на ипотечен кредит.

През 2019 лихвите по ипотечните кредити са достигат рекордно ниcĸи нива. Кpeдитиpaнeтo pacтe c все пo-бъpзи тeмпoвe. Същевременно лиxвeнитe пpoцeнти пo cpoчнитe дeпoзити cа на най-ниcĸи в иcтopичecĸи плaн paвнища, което оправдава смисъла да инвестираме в имоти, дори когато за тази инвестиция е нужно да се изтегли кредит.

Разбира се, на пазара съществуват множество предложения за ипотечни кредити. Кой обаче е най-подходящият за Вас?

От значение са не само лихвените проценти, но и условията, сроковете, изискванията за доходи и т.н. Запознаването с всички условия, при всички банки отнема време, усилия.

Ние можем да Ви консултираме безплатно, да Ви съдействаме по време на всяка една фаза от усвояването на кредита, да Ви дадем ценни съвети. Ние ще изготвим подробно сравнение на всички предложения за кредит и ще открием най-изгодния за Вас.

Като независим кредитен консултант работим за Вас и за това да открием най-добрата кредитна оферта. Предоговаряме от Ваше име условията по кредита с цел да извлечем максимално добри условия, намаляване на лихвения процент и таксите.
Като кредитен посредник работим в тясно сътрудничество с доверени агенции и собственици на имоти. Може да разгледате част от тях в секция „Имоти“.

Интересувате се от Ипотечен кредит?

Свържете се с нас на телефон +359 882 689 998 или изпратете Вашето запитване онлайн, като натиснете бутона “Заяви Ипотечен кредит”.

С Ваша помощ успях да изтегля кредит на много по-добри условия, отколкото бях официално публикуваните в сайта на банката. Без никакво загубено време и безрезултатни дълги разговори. Отново благодаря за отдадеността, с която работите!

placeholder
Димитър Куюмджиев, София