Обединяване
на задължения

В случаите, в които имате няколко кредита, кредитни карти, лизингови вноски или сте закупили стоки на изплащане, можете да изберете лесен и удобен начин за обединяване на месечните задължения. Това може да намали разходите ви, таксите за управление, общата месечна вноска и най-вече времето и усилията Ви.

Един нов потребителски кредит може да бъде едно ново начало, като предложи възможност да обедините и рефинансирате кредитните си задължения към различни финансови институции. Кое обаче е най-подходящото решение за Вас и как точно да обедините всички задължения, избягвайки излишни такси, бюрокращина, усилия.

Консултаните от М2 Кредит Консулт ще Ви помогнат, като договорят вместо Вас допълнителни отстъпки, изгодни условия и Ви консултират безплатно.

Ние подхождаме с индивидуално отношение към всеки клиент.

Всеки проблем има своето решение. Важно е заедно да намерим най-правилното!

Може да управлявате разумно задълженията си като ги обедините в едно общо месечно дължимо плащане.

■ Може да получите по-атрактивна лихва

■ Удобно е, защото плащате само в една банка

■ Погасявате само на една месечна вноска

■ Може да получите допълнителна сума за текущи нужди или планирани разходи

Oбединяващите кредити играят ролята на рефинансиране, което означава предоговаряне на вече съществуващи кредити. Основната разлика между обединеняване на задължения и рефинансиране е, че при рефинансирането се преразглеждат един или повече заеми, а при обединяването се сливат месечните вноски по различни финансови продукти в една вноска, като в този случай могат да се включват и кредитни карти.

Кое е най-изгодното решение за Вас?

Нека Ви консултираме!

Интересувате се от Обединяване на задължения?

Свържете се с нас на телефон +359 882 689 998 или изпратете Вашето запитване онлайн, като натиснете бутона “Заяви Обединяване на задължения”.

С Ваша помощ успях да изтегля кредит на много по-добри условия, отколкото бях официално публикуваните в сайта на банката. Без никакво загубено време и безрезултатни дълги разговори. Отново благодаря за отдадеността, с която работите!

placeholder
Димитър Куюмджиев, София