Рефинансиране
на ипотечен кредит

Един кредит с добри условия може да бъде правилният ключ към успеха и с този ключ да отворите вратата към едно по-добро бъдеще. Дългогодишният ни опит в кредитното посредничество и финансовите консултации са ни показали, че всеки има свой индивидуален кредитен профил и заслужава индивидуално отношение и поглед към кредитната история, стабилност, възможности. Винаги съществува възможност за предоговаряне на Вашия ипотечен кредит при по-добри условия, промяна на банката по кредита, лихвените проценти, таксите и т.н.

Ние ще Ви съдействаме за постигането на желаната промяна.

Защото е възможно!

Защото е във Ваш интерес!

Защото може да Ви спести пари!

За разлика от предоговарянето на условията по ипотечния заем, при рефинансирането се заличава старата и се учредява нова ипотека върху недвижимото имущество.

Цялата комуникация с двете банки, свалянето на учредената ипотека и подписването на договор за нов ипотечен кредит се осъществява чрез съдействието на нашите консултанти.

Ние знаем, че рефинансирането на жилищен кредит понякога струва доста средства и време. Дори когато банката е същата, говорим за нов кредит, което предполага издаване на нови документи, плащане на нови такси. Понякога обаче точно това е по-доброто решение.

Доверете се на опита ни и ние ще Ви консултираме дали, при какви условия и в коя банка да рефинансирате Вашия ипотечен кредит, учредявайки нова ипотека при по-добри условия и закривайки старата.

Ние, от М2 Кредит Консулт ще разгледаме всички банкови оферти и ще изчислим всички разходи по рефинансирането, след което ще ги сравним с настоящите разходи и вноски и ще Ви дадем най-доброто решение.

Интересувате се от Рефинансиране на ипотечен кредит?

Свържете се с нас на телефон +359 882 689 998 или изпратете Вашето запитване онлайн, като натиснете бутона “Заяви Рефинансиране на ипотечен кредит”.

С Ваша помощ успях да изтегля кредит на много по-добри условия, отколкото бях официално публикуваните в сайта на банката. Без никакво загубено време и безрезултатни дълги разговори. Отново благодаря за отдадеността, с която работите!

placeholder
Димитър Куюмджиев, София